Madonna și-a ridicat rochia în timpul unei emisiuni

Nu mai este de mirare că Madonna ne poate surprinde cu apariții extravagante și gesturi destul de îndrăznețe. Artista face mereu ceea ce își dorește și niciodată nu ține cont de părerea celor din jur.

Recent, în cadrul emisiunii „Tonight Show“, regina muzicii pop și-a ridicat rochia, lăsându-și la vedere fesele. Ba mai mult, diva s-a întins senzual chiar pe biroul prezentatorului Jimmy Fallon. Moderatorul emisiunii a încercat să o oprească pe divă, scoțându-și sacoul și încercând să o acopere.


Ce a împins-o să recurgă la un asemenea gest îndrăzneț

Madonna a decis să condimenteze emisiunea cu acel moment picant după ce i-a povestit lui Jimmy Fallon că James Baldwin reprezintă o sursă de inspirație pentru ea.

„Arta este importantă în viața noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspirație minunată pentru mine și pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Și unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Așa că sper că ți-am tulburat pacea, atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a spus Madonna, în emisiune.