Geantă suspectă pe o bancă din Sectorul 2

În această după amiază, o geantă metalică de mici dimensiuni a fost descoperită pe o bancă din Sectorul 2. Autoritățile au fost anunțate de către o femeie care se afla în preajmă și ar fi observat că geanta se află fără supraveghere. Circulația tramvaielor a fost suspendată temporar.

,,La data de 27.09.2021, DGPMB a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în stația de tramvai nr. 21 Râul Colentina, pe o bancă se află abandonată o geantă metalică, de mici dimensiuni. La fața locului se deplasează echipa pirotehnică din cadrul SIIAS. Circulația tramvaielor a fost blocată’’, a precizat DGPMB.


Ce conținea bagajul

Imediat, la fața locului s-a deplasat și o echipă pirotehnică a SRI, care a analizat bagajul pentru a identifica dacă acesta conține explozibil și dacă este un potențial pericol. Din fericire, în urma examinării, nu au rezultat elemente de interes pirotehnic.

Bagajul conținea produse cosmetice. Cel mai probabil, stăpâna bagajului l-ar fi uitat pe bancă. Circulația din zonă a fost reluată, declarându-se alarmă falsă.