Nuntă cu 1.700 de invitați în comuna Târșolț din Satu Mare

În comuna Târșolț din Satu Mare a avut loc o nuntă boierească cu peste 1.700 de invitați. În plină pandemie, organizatorii au sfidat cu desăvârșire restricțiile impuse de autorități. Poliția din Satu Mare a intervenit și demarează verificări, potrivit presasm.ro.

La nuntă însă nu au lipsit și cunoscuți interpreți din showbiz-ul românesc care au încins atmosfera și au distrat invitații cum au știut mai bine. Oamenii au dansat pe melodiile interpretate de Andra, Vlăduța Lupău cu Armin Nicoară, Ancuța Anghel și Angela Rusu.


Cel mult 400 de persoane în spațiile închise

În mediul online, pe pagina de Facebook a unuia dintre soliștii care a cântat la fastuoasa nuntă a fost postat un clip video de la petrecere. Din imagini se poate observa că numărul invitaților depășește de câteva ori limita admisă.

Potrivit ultimelor restricții, evenimentele din spațiile închise se pot organiza cu participarea a cel mult 400 de persoane.

În cele din urmă, organizatorii și administratorii localului riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor în plină pandemie.