Interlopul Bebino a făcut atac de panică în pijamale, după ce a fost arestat preventiv pentru răzbunare

Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni, cunoscut ca unul dintre cei mai duri luptători din clanul Sportivilor, era în pijamale când a fost luat de jandarmi dintr-o clinică, unde se dusese dimineață, pentru a fi supus unei proceduri de liposucție (procedură de îndepărtarea a țesutului adipos). Când să fie audiat, bărbatul a invocat stări de rău din cauza unui atac de panică și a fost chemată o ambulanță pentru el în curtea Parchetului.

Interlopul este acuzat că ar fi încercat, prin amenințări și atacuri, să oblige un fost locotenent de-al său să-și asume o faptă săvârșită de el. Mai clar, voia să-l facă pe om să-și schimbe mărturia într-un dosar în care inculpatul este acuzat de tentativă de omor. Romeo Marian, poreclit Chioru', ar fi trebuit să spună că el a tăiat cu briceagul, nu Bebino.

Este vorba despre răfuiala din ianuarie 2020 desfășurată în cartierul Tei Toboc din Capitală, când Marius Alecu a fost măcelărit. După bătaie, luptătorul s-a legat cu geaca la picior, și-a chemat un taxi și s-a dus la spital. Atunci, procurorii l-au acuzat și pe el că ar fi făcut victime. După ce i-ar fi distrus mașina, Bebino ar fi dat năvală în casa lui Chioru', fiind însoțit de câțiva prieteni, unde l-ar fi intimidat pentru a depune mărturie mincinoasă în dosarul de tentativă de omor.


„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date.



Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților”, au anunțat reprezentanții Poliției.