Poze cu mâncarea primită de pacienții unui spital din România

Purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, Mihaela Cazacu spune că decizia a fost luată de managerul spitalului pentru a se vedea efectiv ce se găteşte şi cum arată mâncarea din spital în fiecare zi. Aceasta susține că se respectă absolut toate normele legat de prepararea hranei pentru bolnavi.

„Este foarte important să fim transparenţi. S-a luat decizia şi pentru a răspunde unor comentarii răuvoitoare. Lista cu meniurile este de mai mulţi ani afişată pe site”, spune Mihaela Cazacu.


Meniul pacienților din Spitalul Județean Argeș

Iată de ce meniu vor avea parte astăzi pacienţii internaţi cu COVID-19.

Mic dejun: ceai, brânză vaci, franzelă, unt, gem, salam;

Dejun: ciorbă de legume cu fulgi ou, fasole verde cu pui, franzelă;

Cină: macaroane cu brânză vaci şi ceai.

Pacienţii care au probleme cardiace, meniul este următorul:

Mic dejun - lapte, franzelă, brânză vaci, unt şi gem;

Dejun: ciorbă de roşii cu fidea, franzelă, legume mexicane cu pui;

Cină-macaroane cu brânză vaci şi iaurt.