Presupus pedofil, lăsat liber de procurori

Minora în vârstă de 11 ani voia să ajungă la școală când a fost abordată de individ. Aștepta autobuzul în stația din comuna Chiorogârla. La un moment dat, pe imagini se observă cum o mașină trece prin zonă. Șoferul, după ce a văzut-o pe fată singură, a hotărât să oprească și să se îndrepte spre ea. Avea masca de protecție pe față, pentru a nu fi recunoscut prea ușor. Ajuns lângă fată, bărbatul a început să fie agitat, ba chiar, inițial, a vrut să o facă pe victimă să creadă că așteaptă și el transportul în comun. Câteva minute au trecut, timp în care s-a convins că nu e nimeni în zonă, el s-a așezat lângă copilă și a deschis pe telefon o înregistrare video pornografică.


„M-am dus imediat în stație, plângea și tremura și nu era nimeni. Eu am întrebat-o de ce nu a venit imediat la mine, aici, și mi-a spus că i-a fost frică. Mi-a povestit că a venit la ea și a molestat-o timp de 15 minute. Norocul și soarta la fetița asta a fost că a ieșit un vecin din apropiere și el s-a speriat”, a povestit unchiul fetei într-o intervenție pentru Știrile Kanal D.


Minora și-a sunat tatăl după câteva micute și i-a spus că se simte în pericol. I-a povestit că lângă ea se află un bărbat care o privește insistent. Când a auzit, individul a plecat. Pentru a nu fi observat de mecanicii care lucrau în zonă, la o vulcanizare, agresorul s-a ascuns printre mașini și astfel a reușit să fugă.

Părinții au depus plângere penală la Poliție, dar oamenii legii nu au făcut nimic pentru a-l prinde pe inculpat. Tocmai după ce imaginile au fost făcute publice la câteva zile distanță agenții au reacționat. L-au găsit pe individ, l-au audiat și l-au lăsat în libertate.