VIDEO șocant în București. Un șofer este atacat și bătut în trafic cu o crosă de golf

Scene violente s-au petrecut pe șoseaua Fundeni din Capitală. În imaginile surprinse de martori se observă cum, lângă o benzinărie, un șofer cu BMW blochează o altă mașină aflată în trafic. Acesta a coborât, apoi a început să lovească cu bestialitate, cu o crosă de golf, automobilul. Partenera conducătorului agresiv a coborât și ea din mașină și a început să dea cu picioarele în roțile și oglida victimei. Individul cu crosa a spart geamul automobilului și l-a lovit pe cel care se afla la volan.

De asemenea, pe filmare se observă și o mașină de Securitate, dar niciun agent nu a intervenit, cel puțin până la finalul înregistrării. Agresorul a fost identificat și este cercetat în stare de libertate pentru tulburarea liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe.


„Din păcate, vedem multe astfel de situații în trafic, când conducătorii auto acționează violent și își fac singuri dreptate. Punem pe seama lipsei de educației și, zic eu, pe seama legislației prea permisive. Prea avem curaj să încălcăm legea fără să ne gândim că putem fi pedepsiți”, a declarat Ioan Cănărău, vicepreședinte Sindicatul Europol, pentru Kanal D.