Mici, chifle și apă plată la centrul de vaccinare Obor

Dis de dimineață, de la orele 9, câteva zeci de persoane se vaccinaseră și primiseră voucherul pentru bonusul bine meritat. Vaccinarea are loc în conformitate cu toate regulile medicale și administrative.

Oamenii completează chestionarul de triaj, sunt vaccinați și așteaptă un sfert de oră sub supraveghere medicilor, pentru a evita unele reacții adverse. Vaccinarea are loc destul de rapid, nu este nevoie de o programare în prealabil și pot opta pentru unul dintre serurile Pfizer sau Johnson & Johnson.


Vouchere cu bonusuri „gustoase”

Oamenii care se vaccinează la centrul de la Bucur Obor, primesc de îndată adeverința de vaccinare, dar și un voucher cu un bonus. pe care îl pot folosi până în 15 iunie. Cu acest talon, cei vaccinați se pot bucura de trei mici, două chifle și apă plată.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat marți despre deschiderea centrului de vaccinare de la Bucur Obor și oferta de mici. Centrul de vaccinare de la Obor va funcționa vineri și sâmbătă (11 și 12 iunie) începând cu orele 8.00 până la 20.00 și duminică de la 8.00 la 18.00, informează digi24.ro.