Tmișoara

Va fi însorit în cursul zilei de joi, iar temperatura maximă va atinge 21°C. Spre seară cerul va fi înnorat, iar temperatura minimă va ajunge la 13°C.


Prognoza meteo în Craiova

Cerul va fi parțial noros joi, iar temperaturile nu vor depăși 18°C. Minima nopții va fi de 9°C, iar șansele de precipitații vor fi de până la 45%.


Sibiu

Nici în Sibiu nu vom avea parte de soare, maxima zilei fiind de 18°C. Cerul va fi parțial noros și în cursul nopții, iar temperaturile nu vor depăși 9°C.


Constanța

Vom avea parte de vreme bună în cursul zilei de joi, iar temperaturile vor ajunge până la 12°C. Noaptea va fi senină, cu o minimă de 10°C.


Vremea în București

Cer acoperit în mare parte și temperaturi ce nu depășesc 16°C în cursul zilei de joi. Norii nu se vor risipi nici în cursul nopții, iar temperaturile vor ajunge până la 8°C.


Oradea

Și în Oradea vom avea parte de cer parțial noros în cursul zilei de joi, iar temperaturile nu vor depăși 20°C. Noaptea se vor înregistra averse izolate și temperaturi de până la 12°C.


Iași

Cerul va fi înnorat și în Iași, iar temperaturile nu vor depăși 17°C. În schimb, cerul va fi senin noaptea, iar temperaturile vor ajunge până la 8°C.


Brașov

Cerul va fi parțial noros în cursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 18°C. Minima nopții va fi de 5°C.


Suceava

Soarele va sta ascuns în spatele norilor joi, iar temperaturile vor ajunge până la 17°C. Minima nopții va fi de 5°C.


Baia Mare

Cer parțial noros în cursul zilei de joi, iar maxima va ajunge la 19°C. Noaptea vom avea parte de precipitații și de temperaturi ce scad până la 11°C.