„A fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute. Este vorba despre o conductă. Dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă”, a spus directorul Metrorex, Gabriel Mocanu.

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, anunță reprezentanții Metrorex.

Magistrala M5 din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție.

În jur de 660 de milioane de euro a costat întreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței, precizeză hotnews.ro.

Ludovic Orban, întrebat joi de problema apărută la metrou: „​Orice situație trebuie remediată de consorțiul care a avut contractul. Orice neconformitate trebuie remediată de constructor”.