Fostul ministru va ramane internat in unitatea medicala, in prezent efectuandu-i-se investigatii medicale.

Fostul ministru Daniel Chitoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat, joi, in accidentul rutier petrecut pe DN 7 Pitesti - Ramnicu Valcea, in zona localitatii Zamfiresti din judetul Arges, au confirmat, pentru Agerpres, surse din randul anchetatorilor.

IPJ Arges a precizat ca in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, dintre care unul condus de un barbat de 82 de ani, din Pitesti, care se deplasa pe directia Pitesti - Ramnicu Valcea, si un autoturism condus din sens opus de un barbat de 52 de ani, din Bucuresti.

In urma coliziunii dintre cele doua autoturisme a rezultat decesul barbatului de 82 de ani si ranirea grava a pasagerei dreapta fata din acelasi autoturism.

Celalalt conducator auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Arges.

"Politistii Serviciului Rutier Arges desfasoara cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a produs, urmand ca mecanismul si cauzele producerii lui sa fie stabilite in urma expertizelor. In cauza a fost intocmit dosar penal, conform art. 192 si 196 din Codul Penal", arata IPJ Arges.