"In acel bob exista si carbohidrati, glucide, exista si fibre, deci carbohidratii sunt lenti, dar exista si un continut mare de proteine, o ceasca de linte contine aproximativ 18 grame de proteine si aseamna astfel cu o sursa majora de proteine precum carnea", arata Ruxandra Plesea, citata de romani-buni.info.
Nutritionistul sustine ca toate tipurile de linte (maro, verde, galbena, rosie si neagra) sunt sanatoase.
"Toate sunt sanatoase pentru ca fiecare culoare inseamna un alt continut de polifenol. E bine sa ne aducem aminte de toate culorile si sa le variem in dieta noastra, sa facem o supa crima de linte rosie, sa facem o tocanita cu morcov si cu ardei grasi de linte maro, e bine sa folosim linte beluga intr-o salata si sa avem varietate", a adaugat ea.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Nutritionist, despre linte: Sursa majora de proteine precum carnea.