Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Neamt, astazi, politistii din cadrul Politiei municipiului Roman au fost sesizati de catre cadrele medicale cu privire la faptul ca o femeie s-a aruncat in gol de la etajul al II-lea al sectiei unde era internata.

"In cauza cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa (moarte suspecta) pentru a fi stabilite cu exactitate imprejurarile care au condus la decesul persoanei respective",a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Robert Costan, potrivit Realitateadeneamt.net.

Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman a spus ca este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, din localitatea Podu Iloaiei (Iasi), iar incidentul a avut loc in jurul orei 8:00.

Femeia a fost internata in Sectia de Chirurgie, venita in Urgente sambata, 6 aprilie, cu o sangerare la nivelul anusului iliac stang.

"A fost vazuta, aseara, de un psihiatru care i-a recomandat medicatie, a fost monitorizata dar dimineata, intr-un moment in care infirmiera facea curatenie, s-a dat jos din pat dupa care s-a aruncat de la geam", a declarat Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman.