Trupul unei adolescente de 18 ani a fost gasit miercuri dupa amiaza de o persoana care trecea prin zona, intr-o padure din zona cimitirului Pacea din municipiul Botosani, fata fiind injunghiata de mai multe ori, scrie News.ro.

Cel care a ucis-o pe fata cu 30 de lovituri de cutit este un baiat pe 16 ani pe care aceasta l-a cunoscut pe internet. Adolescentul si-a recunoscut fapta si le-a povestit procurorilor ca a cunoscut-o pe fata pe o retea de socializare si ca se intalnisera de mai multe ori. El a spus ca este pasionat de fotografie si ii facea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse retele sociale.

Miercuri dupa amiaza, cei doi s-au intalnit, iar tanarul i-a facut fetei mai multe poze. Intre cei doi a izbucit o cearta, din cauza calitatii imaginilor, dar si a unei alte fete, iar baiatul a scos un cutit si si-a injunghiat prietena de 30 de ori, in zona toracica.

El a fost retinut pentru 24 de ore in cursul noptii de miercuri spre joi si va fi prezentat Tribunalului Botosani cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru omor.