Goran Bregovic, Bosquito, Timpuri Noi - 29 septembrie 2017 - Arenele Romane - Artistul va tine un concert in Capitala. La cererea publicului, Bregovic se intoarce in tara alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic. Cele doua trupe care vor canta in deschidere sunt: Bosquito si Timpuri Noi.

Vulpea si Corbul - 30 septembrie - Teatrul Coquette - Spectacolul este adaptat pe intelesul copiilor. Personajele sunt extrem de simpatice, astfel ca cei mici le vor indragi imediat, iar momentul va fi presarat cu momente savuroase.

Omul care a văzut moartea - 30 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Din distributie fac parte: Costel Constantin, Adela Marculescu, Lari Giorgescu, Marius Bodochi, Florentina Tilea, Razvan Oprea si Tatiana Oprea, iar piesa este regizata de Victor Eftimiu.

Brumarel Improvizat - 1 octombrie 2017 - "La Ciurucuri" e-n sarbatoare, Ca e ora improvizatoare. Trupa Funkey e pe scena, Si te baga in dilema. Brumarel improvizat, Locul ti l-ai rezervat?"

Comedia „Terapie în trei” - 1 octombrie 2017 - Teatrul Rosu - Comedia spune ca ai nevoie de trei oameni si de o reteta a succesului pentru a salva o casnicie.

Praslea cel Voinic si Merele de Aur - 1 octombrie 2017 - Spectacolul este o adaptare a basmului cu acelasi titlu. Piesa este interactiva si plina de umor si se adreseaza copiilor.

Magnolii si Cianura - 1 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - O comedie politista, un spectacol labirint. Teatrul propune o mica excursie in lumea misterelor.