Romania reprezinta una dintre principalele piete din portofoliul lui Peter Pullem, companiile aeriene din grup – Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS – operand peste 135 de zboruri saptamanale din Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Iasi. In plus, incepand cu 27 martie, frecventa zborurilor de la Sibiu la Munchen creste de la 2 la 3 pe zi.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Peter Pullem (53) are o experienta extinsa in managementul companiilor aeriene. El si-a inceput cariera in grupul Lufthansa in 1986, alaturandu-se departamentului de vanzari al companiei Lufthansa. Ulterior, a detinut numeroase functii de conducere in departamentele de management de produs, logistica, relatii comerciale cu alte companii aeriene, precum si administrarea canalelor de distributie.

In 2000, noul Director de vanzari a intrat in echipa companiei de transport Thomas Cook AG, preluand coordonarea tuturor activitatilor de vanzari si distributie. Dupa 4 ani, s-a intors in Lufthansa Group in pozitia de Director de vanzari al Lufthansa Cargo pentru Germania, Europa si Africa. In 2007, a devenit Managing Director al Lufthansa Worldshop, functie pe care a detinut-o timp de 7 ani. Apoi, din 2014, Peter Pullem a fost numit Vicepresedinte de vanzari si marketing pentru pietele internationale in cadrul SWISS, functie pe care a detinut-o pana la noua numire.

Peter Pullem detine o diploma in Economia Afacerilor de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Rendsburg, este casatorit si are doi copii. El a preluat noua functie de la Ofer Kisch, care a detinut aceasta pozitie timp de 6 ani.