Desi au intrat in sala mai tarziu cu 15 minute, timp in care s-a difuzat primul sfert de ora din desenul animat "Berzele", cei doi judecatori, sot so sotie, nu s-au multumit sa vada restul productiei. Insotiti de circa 20 de copii, pe care i-au invitat la ziua copilului lor, acestia au incercat sa isi gaseasca locurile, pe care le ocupasera alte persoane. Pentru ca in sala de cinema s-a iscat un adevarat haos, cei doi au cerut reluarea filmului de desen animat.

"Filmul a fost intrerupt dupa aproape 15 minute de la inceperea reprezentatiei, s-au aprins luminile, in ciuda vociferarilor din sala, pentru ca doi adulti care insoteau un grup de copii sa-si gaseasca locurile. Voiau neaparat ca ultimele trei randuri sa fie eliberate, pentru ca acolo aveau biletele. Dupa o serie de parlamentari si discutii in contradictoriu cu plasatoarele din sala, situatia s-a aplanat, spectatorii care ocupasera locuri pe cele trei randuri, la inceputul filmului, fiind mutati in alta parte”, a povestit una dintre persoanele din sala, pentru banatulazi.ro.

Ulterior, toti cei prezenti in sala de cinematograf au fost nevoiti sa revada prima parte a peliculei de desene animate, intrucat operatorii au decis sa puna povestea animata a Berzelor de la inceput.