Suspectul principal, prins in apropiere de locul crimei
Principalul suspect in cazul femeii injunghiate a fost prins, joi, la scurt timp dupa incident, in apropiere de locul crimei.

Politistii care faceau cercetarea la fata locului, l-au surprins pe barbat si au pornit in fuga dupa el. L-au prins in cateva minute, acesta fiind luat de politistii de la Sectorul 1 si dus la sediul Politiei Capitalei pentru audieri.

La fata locului au venit mai multe persoane, cunoscuti si rude ale victimei, tatal acesteia lesinand, fiind preluat de o ambulanta si transportat la un spital pentru ingrijiri medicale.

O prietena de Alinei Petre, se afla in toaleta magazinului in momentul in care barbatul a intrat si a injunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor ca a auzit-o pe tanara urland "salveaza-ma ca ma omoara" si ca de frica nu a iesit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului in care se afla magazinul a povestit ca a vazut un barbat cu o geaca rosie de dimineata, inainte ca magazinul sa se deschida , si ca tot pe acelasi barbat l-a vazut plecand la putin timp dupa incident.

Barbatul era foarte gelos, a povestit chiar proprietara magazinului, Alina Petre.

"A facut mai multe plangeri pentru hartuire si amenintare, de cand s-au despartiti o cauta, de doua ori a venit la magazin in stare de ebrietate dar nu a facut scandal, ii dadea mesaje in care ii spunea "Daca nu o sa fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru ca o sa te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiata a femeii a declarat si ea pentru MEDIAFAX ca cei doi erau impreuna de anul trecut, iar barbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a amenintat-o in repetate randuri ca o omoara si pe ea si pe baiatul ei in varsta de sapte ani, si o urmarea frecvent stand prin fata magazinului la diferite ore ale zile purtand o sapca pe cap.

Doua persoane au fost duse la politie pentru audieri, prietena Alinei Petre si paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fiind deschis un dosar pentru omor.



O femeie care lucra ca vanzatoare intr-un magazin din Capitala, ce apartine Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a fost injunghiata, joi dimineata, chiar in timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul politistilor.

Potrivit acestora, apelul la 112 s-a facut in jurul orei 09.00, la fata locului fiind trimise echipaje de la Sectia 1 si o ambulanta SMURD.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, la fata locului a fost gasita o femeie, in varsta de aproximativ 30 de ani, cu multiple plagi injunghiate, la acel moment fiind facute manevrele de resuscitare.

Contactata de MEDIAFAX, Alina Petre a declarat ca femeia lucra de mai multi ani in acel magazin si ca avea depuse mai multe reclamatii la Politie pentru ca ar fi fost batuta de concubin.

Femeia insa a murit, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov. Potrivit acestora, femeia nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.