Oficiali din Politie au precizat, pentru MEDIAFAX, ca victima a intrat, in jurul orei 20.15, in benzinaria de pe bulevardul Aerogarii si a spus ca are o rana la spate.

Angajatii benzinariei au sunat la 112, la fata locului deplasandu-se un echipaj SMURD si unul de la Sectia 2 de Politie.

Potrivit realitatea.net, principalul suspect al atacului pare a fi un om de afaceri din fosta Iugoslavie. Acesta a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Suspectul are in jur de 1.70 m si era imbracat, in momentul atacului, cu pantaloni negri si sapca de aceeasi culoare.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, barbatul are o plaga impuscata la nivelul coapsei drepte, una abdominala stanga si una toracica, tot pe partea stanga.

"Este stabil, insa, pentru ca are o plaga abdominala, aceasta trebuie investigata si se va stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala", a mai spus Oprita.

Politistii cerceteaza imprejurarile in care a fost impuscat barbatul, fiind audiati martori si urmand sa fie vizionate imagini ce au putut fi inregistrate de camerele de supraveghere din zona.