"In urma cu zece zile a venit in Antalya sa-si petreaca concendiul. I-a placut foarte mult statiunea. A fost pentru prima oara in Antalya. A prins cateva zile foarte calduroase, in ultima zi de sedere aici nu s-a mai dus la plaja pentru ca nu s-a simtit bine si a hotarat sa incheie sejurul. Dupa ce a plecat din Antalya spre casa, la 100 de km de aici i s-a facut rau. A oprit masina la o benzinarie, a chemat salvarea si atunci a avut primul pre-infarct pe care l-a suferit", a declarat Dorin Cioaba, citat de rtv.net.

La spital, starea i s-a inrautatit, dar semnele sunt incurajatoare.

"A fost adus de urgenta la spitalul din Antalya. Dupa un tratament administrat de medicii de aici s-a simtit mai bine. A doua zi insa de dimineata a facut o coronografiere, iar in urma acestei coronografiere, la putin timp i s-a oprit inima. A fost resuscitat si de atunci se afla intr-o coma. Astazi a dat primele semne ca ar iesi din aceasta coma", a mai spus fiul lui Cioaba.

Serban Bradisteanu a spus, pe Aeroportul "Henri Coanda", la revenirea in tara dupa ce a fost in Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, ca in prezent se vorbeste despre sansele acestuia de a ramane in viata, starea lui fiind grava, scrie MEDIAFAX. Intrebat cine l-a solicitat sa mearga in Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioaba, medicul Serban Bradisteanu a spus ca rugamintea a venit din partea presedintelui Traian Basescu.

"Presedintele Traian Basescu m-a rugat, daca vreau si pot, sa fac aceasta vizita medicala, impreuna cu anestezista mea, petnru a aprecia ce este mai bine de facut psentru un om, pana la urma", a spus Bradistanu.

Intrebat cine a suportat costurile, Bradisteanu a spus ca toate cheltuielile au fost suportate de familia lui Florin Cioaba. Medicul a declarat ca Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale.

"In prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei interventii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos", a spus Bradisteanu.