Christian Oliver a murit într-un accident aviatic

Christian Oliver, 51 de ani, fiicele sale pe nime Madita, în vârstă de 10 ani și Annik, în vârstă de 12 ani, dar și pilotul Robert Scahs au murit într-un accident aviatic. Acesta a avut loc pe data de 4 ianuarie, în insula Bequia din Caraibe.

Christian Oliver, pe numele său real Christian Klepser, se afla la bordul avionului cu copiii săi, moment în care monomotorul care decolase la aproximativ 12:10, ora locală, de pe un aeroport din Bequia, o insulă din St. Vincent şi Grenadinele, a suferit niște probleme nespecificate, după care a căzut în mare. Personalul militar, dar și scafandrii nu au mai putut face nimic în afară de a recupera trupurile neînsuflețite ale celor patru victime.

Accidentul a generat un val uriaș de reacții, multă lume fiind în stare de șoc, după ce actorul german și fiicele sale și-au pierdut viața într-un mod tragic.

Cadavrele au fost duse la morgă, urmând să le fie făcută o autopsie, pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Nick Lyon, regizorul filmului „Forever Hold Your Peace” i-a adus un ultim omagiul regretatului actor postând o imagine cu acesta pe Instagram, alături de niște rânduri emoționante.


„Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună şi, în cele din urmă, l-am făcut”, a transmis el printre altele.