Sânziana Negru si Laura Giurcanu, despre America Express

Sânziana Negru si Laura Giurcanu formează una dintre cele mai puternice echipe ale acestui sezon al emisiunii America Express. Ba chiar, în acest moment, ele sunt imune, ceea ce înseamnă că locul asigurat în următoarea etapă a competiției și nici nu pot fi votate pentru a intra în cursa pentru ultima șansă.

În ceea ce privește experiența de care s-au bucurat în cadrul concursului, ambele au zis că ar repeta-o oricând și că este una care le-a schimbat viața. De asemenea, Laura Giurcanu a precizat că îi este foarte greu să se rezume la câteva cuvinte, când vine vorba de a descrie toate cele trăite în America Express și este fericită că li s-a oferit oportunitatea de a fi una dintre echipele participante de anul acesta.


''Antena ne-a deschis calea pentru cea mai frumoasă experiență a vieții noastre. Ne bucurăm foarte tare. Este foarte greu să ne rezumăm la câteva cuvinte.'', a zis Laura Giurcanu, pentru Star Matinal.


Sânziana Buruiană a descris experiența ca fiind una haotică, intensă, dar mai presus de toate una pe care și-o vor aminti pentru tot restul vieții. Concurenta a spus că nu știe dacă a fost un moment anume care să le marcheze și despre care să poată afirma că a fost cel mai greu, pentru că totul a fost ceva ce nu vor mai trăi într-un alt context.


''A fost nebunie, a fost experiența vieții. Super intensă, super haotică si cu siguranță ceva ce o să luăm cu noi si ce o să ne amintim toată viața. Nu știu dacă a fost un moment care a fost cel mai greu. Să se marcheze așa pe viața unul anume. Toată experiența o să fie de neuitat.''', a declarat Sânziana Negru, la Star Matinal.


Acestea sunt recunoscătoare și au dat tot ceea ce au avut ele mai bun, pentru a ajunge cât mai departe în concurs și chiar au mulți fani care își doresc ca marele premiu să meargă la ele.