Kamara și Ionuț Iftimoaie, rivali și după competiție

Zilele acestea, Kamara și Ionuț Iftimoaie au fost eliminați din competiția Survivor România. Primul dintre ei, pentru că a fost nominalizat și nevotat de către telespectatori, iar cel de-al doilea, din pricina unor probleme personal. Daniel Pavel a făcut un Consiliu de Urgență, moment în care i-a dat trista veste că familia sa are mai multe probleme pe care nu le-ar putea rezolva decât cu ajutorul lui, dar și cu cel al lui Dumnezeu, dar nu a zis exact cu ce se confruntă, dar cel mai probabil o face el, după ce lucrurile vor reveni la normal.

Ei bine, având în vedere că atât Kamara, cât și Ionuț Iftimoaie au fost eliminați în aceeași săptămână se pare că aceștia nu au dorit să fie în același avion, iar cel care a institat pe marginea acestui subiect a fost artistul, care până la urmă a fost convins de către producători să renunțe la această idee, dar cee ace a refuzat în mod categoric a fost să aibă loc lângă fostul lui coleg de echipă.

Astfel, cei foi foști Faimoși nu au schimbat nici măcar o vorbă tot drumul, iar când au ajuns pe aeroport, în București, au ieșit la o diferență de aproximativ 30 de minute, primul care i-a întâlnit pe cei dragi, dar și pe toți cei care îl așteptau cu brațele deschise a fost Ionuț Iftimoaie, care a fost de-a dreptul surprins. Mai apoi, Kamara și-a făcut și el apariția ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Rămâne, totuși, de văzut dacă vor face pace, având în vedere că pentru ei Survivor România a ajuns la final.


„Tu ești mare vrăjitor, mare păpușar. Tu făceai asta cu DOC. DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt. Ai înțeles? Tu cu mine nu faci jocuri din astea? Hai, măi! Lasă-mă, te rog eu. În stilul tău de țață de la cel mai îndepărtat colț din țară a început. Așa cum face el cu buzele alea alea lui”, a zis Kamara, la un moment dat.