Oase nu l-a iertat pe CRBL nici acum

Aproape că nu există român care să nu fi auzit de cearta dintre Oase și CRBL, care a avut loc după ce aceștia au participat împreună la America Express. La un moment dat, chiar cântărețul a povestit cu lux de amănunte cum au ajuns să strice o prietenie care dura de ani buni și pe care părea că nimeni și nimic nu ar fi avut cum să o distrugă. Oase a fost ceva mai rezervat în declarații până de curând, când a simțit nevoia să discute despre fostul lui cel mai bun prieten dorind să scoată în evidență, în primul și în primul rând, faptul că nu vede de ce și-ar cere scuze în fața lui CRBL și crede că nici el nu o va face.

Întrebat dacă este de părere că ar mai exista o cale de împăcare între ei, având în vedere cât de multe lucruri s-au întâmplat și câte cuvinte dure s-au spus, de-a lungul vremii, Oase a spus că, din punctul lui de vedere, nu mai este cale de întoarcere, pentru că totul s-a dus într-o direcție și a rămas acolo. Nu a dorit să ofere mai multe declarații în acest sens, ci doar a zis că este impăcat cu el însuși și doarme liniștit noapte.


„Nu cred că mai este vreun pas de întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze, probabil nici el nu o să facă asta niciodată, dar nu este vorba despre asta. Eu cred că s-a dus într-o direcție și așa a rămas, exact cum se vede. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să spun despre subiect!”, a declarat Oase, pentru impact.ro.


Mai apoi, a precizat că pentru emisiunea America Express ar renunța la orice, deoarece este un proiect foarte tare, la care ține mult și care deși este foarte obositor, merită tot efortul la finalul zilei. Crede că nu ar putea obține sentimentul pe care îl are când vede imaginile de acolo în niciun alt mod și este extrem de fericit că face parte din echipă.


„Ideea este că pentru America Express și toată emisiunea în sine, aș lăsa orice. E un lucru foarte mișto, foarte greu, e multă muncă, dar merită la sfârșitul zilei! Când m-am uitat la finală și când am văzut și un documentar de o oră jumate cu noi – este un sentiment pe care nu poți să-l obții de oriunde și, cumva, merită indiferent! Deja eu blochez acele luni, nu am niciun proiect pentru că știu că mă duc în America Express și nici nu vreau să aud de alte oferte, pentru că este extraordinar de tare proiectul și merită.”, a mai zis el.