Larisa Udilă, replici dure pentru o internaută

Larisa Udilă formează un cuplu de ani buni cu Alexandru Ogică alături de care și-a întemeiat o familie și a făcut un copil. Vedeta nu s-a temut niciodată să fie sinceră în ceea ce privește relația lor, problemele de cuplu, dar nu suportă idee că alticineva se bagă în viața lor, așa cum s-a întâmplat recent, când o persoană la întâmplare i-a zis că l-a văzut pe soțul ei ieșind dintr-o casă cu altă femeie.

Astfel, bruneta i-a dat replica în mediul online, dorind să scoată în evidență faptul că nu a ținut și nici nu va ține vreodată cont de spusele unei persoane care nici măcar nu o urmărește pe rețelele sociale. Mai apoi, fosta concurentă de la la „Bravo, ai stil!” a specificat faptul că nici măcar nu mai poate fi sinceră într-o discuție, pentru că îi sar oamenii în cap, fiind șcată în același timp de reacțiile internauților, mai ales că mulți știu deja că are mare încredere în partenerul ei de viață și în iubirea pe care i-o poartă.


„Atât mi-a trebuit să fiu sinceră că am avut o discuție că hop au sărit țoapele...Unele mă șocați. Cum puteți crede că eu vreodată aș ține cont de ce îmi scrie o fată care nici măcar nu mă urmărește?”, a transmis Larisa Udilă, pe Instagram.


În timp ce urmăritorii ei din mediul online sunt preocupați de acest aspect din viața lor, vedeta are probleme serioase legate de problemele de sănătate cu care se confruntă fiul lor, Milan. Analiza nu a ieșit tocmai bine și a fost nevoit să o facă din nou și chiar dacă nu este ceva foarte, foarte grav, bruneta s-a speriat rău, pentru că fiind vorba de copilul ei, i-a căzut cerul în cap, după cum chiar ea a zis.


„I-a ieșit o analiză lui Milan nașpa și a trebuit să o repet…Nu are simptome pentru ce i-a ieșit și sper să îi iasă bine a doua oară pentru că urmează să plecăm. Nu e nimic grav, dar când e vorba de copilul tău cade cerul pe tine când auzi că ar putea avea ceva.”, a mai zis vedeta, pe social media.