Anamaria Prodan face apel în instanță

Când scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf părea că va ajunge la final, spiritele s-au încins și mai tare. În primul rând, instanța l-a declarat pe antrenor nevinovat în dosarul de furt, după ce fosta lui soție l-a acuzat că i-a furat un milion de euro din cont, două ceasuri de valoare și câteva bijuterii în valoare de aproximativ 400.000 de euro. Polițiștii au clasat dosarul, declarând că bunurile pe care le aveau erau comune și fiecare dintre ei avea dreptul de a decide ce se întâmplă cu acestea, iar impresara nu a putut face nimic în acest sens.

În al doilea rând, Laurențiu Reghecampf ar trebui să îi plătească fiului pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan o sumă mult mai mare decât cea stabilită, după ce Judecătoria Buftea a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Judecătorii au decis, așadar, ca antrenorul să scoată din buzunar 1600 de euro pe lună pentru copilul său, în timp ce custodia acestuia rămâne una comună.

Impresara a vrut să asigure pe toată lumea că lucrurile nu vor rămâne așa, deoarece are de gând să facă apel în acest caz, deoarece nu este deloc de acord cu deciziile instanței. Avocatul Anamariei Prodan a oferit și el o serie de declarații în care a precizat că în momentul în care vor vedea hotărârea judecătoarească, își vor da seama care sunt șansele unui apel, dar și care este forma prin care vor decide să îl promoveze.


"Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova.", a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei.


Avocatul a mai precizat că a fost cerut pentru pensia alimentară un anumit procent din cât câștigă fostul soț al impresarei și tot aceasta va fi solicitarea lor și pe viitor.

"Cerusem un anumit procent din cât câștigă domnul Reghecampf. Asta o să solicităm în continuare. Vrem să vedem care este motivarea, dacă există motive temeinice, în baza căruia lui i s-a acordat această sumă și ar fi putut dovedi că nu poate să susțină o altă sumă, că are alte cheltuieli sau anumite discuții pe care, probabil, instanța le-a avut în vedere în momentul în care a pronunțat hotărârea. Până nu vedem hotărârea, vorbim în gol. Important este să vedem hotărârea și modul prin care instanța a motivat.", a