Andia, despre cea mai mare frică pe care o are

Andia a ajuns una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, iar toate piesele pe care le-a lansat până la momentul actual au ajuns hituri. Are milioane de vizualizări pe YouTube, melodiile sale se aud la toate posturile de radio și susține concerte prin țară, unde sunt prezenți sute de oameni care îi știu versurile și care cântă odată cu ea. Cântăreața a lansat recent piesa „La Nevedere”, iar din acel moment toată atenția s-a concentrat asupra sa. Mii de oameni au făcut videoclipuri pe TikTok, i-au dat comentarii în care au felicitat-o și i-au apreciat munca.

Dincolo de faptul că este o artistă de nota 10, Andia este om și are care fiecare anumite frici, iar una dintre cele mai mari dintre acestea este frica de eșec. Încă dinainte de a ajunge una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, ea a știut care este drumul pe care își dorește să meargă și anume cel al muzicii, pentru că nu se vedea făcând altceva.

De asemenea, Andia a povestit că le este foarte recunoscătoare părinților ei pentru tot ceea ce au făcut pentru ea, încă de pe vremea când era doar un copil. Aceștia au susținut-o în carieră de fiecare dată și au sperat ca blondina să ajungă acolo unde își dorea, iar după ani de muncă a reușit să se facă remarcată și să lanseze piese care au ajuns hituri.


„Cred că dintotdeauna (n.r de când și-a dat seama că vrea să cânte). Ideea e că eu nu mă vedeam făcând altceva. (...) La mine a fost tot timpul muzica. Eu știam că eu asta vreau să fac, că pentru asta sunt făcută. Cu toții avem anumite frici, că suntem oameni, e uman să ai o frică. Probabil a fost și încă e cumva o frică de eșec, de a nu da ceea ce mai bun, de a nu-ți ieși momentul perfect, practic e o frică de eșec.”, a declarat artista, la Antena Stars.