Ce relație are Cleopatra Stratan cu soacra sa

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o poveste de dragoste frumoasă la care tinerii de vârsta lor nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În timp ce unii nu au idee care este calea pe care vor să meargă în viață, cei doi au știut de la bun început ce își doresc și, în plus, au știut că vor să fie împreună pentru totdeauna și nu au pierdut deloc vremea. Cei doi au făcut nunta pe care și-au dorit-o la care au participat cele mai importante persoane pentru ei, iar în urma marelui eveniment au apărut și întrebări legate de momentul în care vor deveni părinți.

Într-un interviu pe care fiica lui Pavel Stratan l-a acordat recent, a recunoscut faptul că atât ea, cât și partenerul ei de viață își doresc enorm să devină părinți, doar că nu a venit încă momentul. Cei doi tineri mai au multe lucruri de făcut până în clipa aceea, dar asta nu înseamnă că nu sunt pregătiți pentru perioada care le va schimba viețile din toate punctele de vedere. Cântăreața îl iubește enorm pe soțul ei, dar există un lucru pe care nu i l-ar putea ierta niciodată și anume trădarea.

La un moment dat, Cleopatra Stratan a vorbit și despre relația pe care o are cu mama partenerului ei de viață. Vedeta se consideră o persoană norocoasă din acest punct de vedere, pentru că îi consideră pe părinții lui niște oameni extraordinari la fel cum sunt și ai săi. Mai mult de atât, artista a zis și că îi iubește la fel cum își iubește părinții și se bucură de fiecare dată când îi vede. Edward Sanda mai are și o surioară în vârstă de 5 ani pe care o îndrăgește, dar pe care îi este greu să îi spună cumnată, având în vedere vârsta.


"Eu sunt un caz norocos. Sunt foarte norocoasă de mama soacră, Edi are niște părinți superbi. Sunt atât de buni la suflet și de minunați, sunt exact ca părinții mei. Îi iubesc ca pe părinții mei. Mă bucur de fiecare dată când îi văd. Edi are o surioară superbă, mai mică, bineînțeles și îmi e foarte ciudat să o numesc cumnată, pentru că are 5 ani aproape. Mă bucur foarte mult că am norocul ăsta de socrii și îi consider și eu ca a doua pereche de părinți.", a declarat Cleopatra Stratan, pentru wowbiz.ro.


Despre sora lui Edward Sanda a mai spus că și ea iubește muzica, iar dacă va vrea să urmeze această cale, va avea parte de toată susținerea din partea lor.


"Sora lui Edi cântă și ea, ascultă și piesele noastre și pe ale altor artiști, dar fredonează non-stop. Văd și ce postează mama soacră, o văd și eu prin casă, pe unde mergem, tot fredonează și ascultă muzică. E foarte bine, e normal, având un frate cântăreț, era cumva inevitabil să nu fie așa, dar cine știe ce i-o plăcea când o mai crește. Dacă o vrea să meargă pe muzică, noi suntem aici, o ajutăm. Dacă nu, o să o susținem în ceea ce vrea să facă și asta e valabil și la fratele meu. Pe măsură ce crești îți dai seama că poate îți plac alte lucruri. Dacă nu ai o bază în ceva anume, poți să te ramifici în absolut orice. Asta i-am spus și lui Cezar. Dacă o să vrei în viața asta să faci muzică, fă. Dacă vrei să faci matematică, că poate asta îți va plăcea, poftim. Important e să faci ce îți place și ce te face fericit.", a mai zis ea.