Lora și Cabral sunt de partea Deliei

În urmă cu doar câteva zile, Delia a oferit din nou un răspuns legat de motivele pentru care nu vrea să devină mamă, în speranța că oamenii vor înceta să îi mai adreseze întrebări despre asta. Mărturisirile sale nu doar că nu i-au făcut să înceteze, ci i-au determinat să comenteze ceea ce a zis vedeta așa cum au știut ei mai bine, cei mai mulți dintre ei criticând alegerile pe care le-a făcut. Mai multe vedete și-au dat și ele cu părerea, iar mai apoi mama cântăreței a sărit în apărarea sa, în timpul unui interviu.

Lora a decis că a venit vremea să iasă și ea în față cu o serie de declarații referitoare la spusele colegei sale de breaslă și este de părere că în meseria pe care o face are mai multă energie nouă decât ar putea aduce un om fără această vocație și nu are cum să îi lipseaacă un lucru pe care îl are deja din belșug. În același timp, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu consideră că Delia s-a săturat să răspundă la această întrebare și că a epuizat toate motivele, de aceea le-a și oferit un asemenea răspuns.


”Draga mea dragă, sfaturile prieteneşti de o astfel de intimitate, pe uterul si viata altei femei, nu se dau pe Facebook. In "meseria" ei are mai multă "energie nouă" decât ar putea duce un om fără această vocație, deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belşug. Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele şi cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există şi această perpectivă. Pup”, a transmis Lora, în mediul online.


Cabral nu s-a putut abține să nu facă și el o postare despre cele afirmate de Delia, în legătură cu faptul că nu vrea să aducă pe lume copii. Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici are trei copii, dar cu toate acestea, este de părere că nu are nici cel mai mic drept să comenteze alegerea pe care a făcut-o partenera de viață a lui Răzvan Munteanu, pentru că este viața ei și doar ea este în măsură să spună ce își dorește și ce este sau nu bine pentru ea. Crede și că oamenii care nu fac altceva decât să comenteze legat de ceea ce a afirmat artista zilele trecute sunt doar niște persoane care nu au deloc bun-simț.


”D. nu vrea să aducă pe lumea asta copii. Eu am trei. Copii, zic. Am vreun drept, am cel mai mic drept să comentez alegerea Deliei? Am cel mai mic motiv să deschid gura pe tema alegerilor ei? Aș mai avea vreo urmă de bun-simț dacă m-ar lua gura pe dinainte să-i comentez unui om, oricărui om, alegerile pe care și le ia?

Nu. Pentru că sunt alegerile lui și dacă cineva începe să elucubreze pe marginea lor… ei bine, nu face altceva decât să-și arate micimea”, a scris Cabral, pe Facebook.