Cine i-ar fi furat banii lui Culiță Sterp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că familiei Sterp i s-a furat un seif cu bani, care conține 100.000 de mii de euro pe care, în mod evident, nu l-a mai recuperat. Culiță Sterp deținea o mare parte dintre bani și, cu toate acestea, a preferat să țină totul secret timp de mai bine de trei săptămâni, în speranța că oamenii legii se vor ocupa de caz așa cum ar fi trebuit și așa cum i-au promis. Este sigur că dacă ar fi făcut publică informația mai devreme, ar fi reușit singur să afle cine sunt hoții la momentul potrivit, mai ales că oferea și o recompensă generoasă.

Invitat în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Cătălin Măruță pe canalul lui de YouTube alături de Iancu Sterp, manelistul a adus în discuție mai multe lucruri legate de viața lui privată. A vorbit despre perioada în care actuala lui parteneră de viață era însărcinată, despre fosta lui soție, despre părinții lui, dar și despre furtul seifului, mai ales că era vorba despre foarte, foarte mulți bani la mijloc.

Îndrăgitul cântăreț de manale a dat impresia că știe cine sunt oamenii care l-au jefuit și a afirmat, de asemenea, că este vorba despre niște persoane în care a avut mare încredere și pe care le-a adus în casa lui. Din nefericire, și-a dat seama de faptul că a greșit făcând lucrul acesta, când deja era mult prea târziu și pierduse o sumă importantă de bani. Și-a învățat, totuși, lecția și nu mai avea încredere atât de ușor în oameni la fel cum a făcut-o până la momentul acela.


“Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau. Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă. Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.”, a declarat Culiță Sterp, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.