Vladimir Drăghia a postat o imagine cu fiica sa

Vladimir Drăghia și partenera sa de viață, Alice Cavaleru, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. În urmă cu doar câteva ore, vedeta a adus-o pe lume pe fiica lor, iar în tot acel timp, partenerul ei nu s-a îndepărtat de lângă ea. A fost foarte important pentru el să asiste la nașterea celui de-al doilea copil, la fel cum s-a întâmplat și atunci când a devenit tată pentru prima dată. Au retrăit aceleași emoții, iar la scurt timp au postat o imagine în care au apărut alături de cea mică.

De asemenea, în cadrul celei mai recente postări de pe rețelele sociale, aceștia nu doar că le-au făcut cunoștință oamenilor cu fiica lor, dar au dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru ea. Ei bine, micuța va purta numele de Alegra Nova pe care o iubesc enorm și de creșterea cărora se vor ocupa împreună. Cei doi au reușit să demonstreze până acum faptul că sunt un cuplu unit și că indiferent de schimbările și momentele grele prin care trec, au rămas împreună, pentru că se iubesc și văd un viitor frumos unul alături de celălalt, dar și în preajma celor doi copii ai lor.


''Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit.'', au notat ei, pe social media.

La un moment dat, Vladimir Drăghia a oferit un interviu în care a vorbit despre prima dată când a devenit tată. Actorul a spus că i-a fost alături frumoasei sale partenere de viață și că a ținut-o de mână exact așa cum se întâmplă în filme. De asemenea, a recunoscut că au plâns amândoi copleșiți de emoții și și-a dorit să aibă parte de acele sentimente și la venirea pe lume a Novei, ceea ce s-a și întâmplat, după cum chiar el a povestit.


”Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, a declarat Vladimir Drăghia acum ceva timp, conform spynews.ro.