Georgiana Lobonț a ajuns la spital

Panică mare pentru Georgiana Lobonț, dar și pentru cei dragi ei. Vedeta a rămas fără voce și a avut de urgență pe mâna medicilor, pentru că nu era un lucru pe care să îl poată trece atât de ușor cu vederea. Artista nu ar fi putut să stea cu mâinile în sân, având în vedere că vocea este cea mai importantă pentru ea, iar în seara respectivă avea un spectacol. Cadrele medicale au încercat să îi explice faptul că este cel mai important să facă o pauză vocală.

În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Georgiana Lobonț a vorbit și despre acest aspect explicând faptul că nu era să rămână fără voce, ci mai degrabă a rămas mută cu o zi înainte de a oferi acele declarații. Se pare că vedeta tușește de câteva zile bune, motiv pentru care a crezut că are coronavirus, dar a și cântat două zile la rând, motiv pentru care vocea sa a avut serios de suferit.


„Nu era să-mi pierd vocea. Am rămas mută ieri. Am cântat două zile la rând, problema e că eu de două săptămâni tot tușesc. (...) De la aerul condiționat și de la înghețată, pentru că am fost și în vacanță, am schimbat și clima, am venit acasă, tot cu tusea asta, am mai luat eu ce am mai luat așa, când îmi aminteam. M-am trezit duminică dimineață fără voce, nu mai puteam să vorbesc. M-am dus direct la urgențe ca să mă facă bine”, a declarat Georgiana Lobonț, pentru Xtra Night Show.


Nu doar faptul că și-a pierdut vocea a reprezentat o problemă pentru vedetă, ci și faptul că a simțit o stare de oboseală continuă, acela fiind și motivul pentru care a decis să își facă un test pentru coronavirus, care spre surprinderea sa a ieșit negativ. După toate acestea, vedeta a decis să țină pauza vocală pe care i-a recomandat-o medicul și a reușit să ducă bun sfârșit evenimentul respectiv.


„Aveam o stare de oboseală, mi-au făcut test, pentru că eu credeam că am COVID, dar nu, am ieșit negativ. (...) Am făcut pauză vocală, când am ajuns la eveniment am dus tot evenimentul cu brio, dar am nevoie de pauză vocală. Nu mă doare nimic, numai că nu pot să vorbesc, dar iau tratament”, a adăugat vedeta.