Lia Bugnar, mici înțepături pentru iubita fostului său

De câteva zile bune, relația pe care Theo Rose o are cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, o are este subiect de discuție pentru multă lume. Multă lume a fost șocată, când a aflat fie de la TV, fie din presă faptul că frumoasa artistă nu mai este într-o relație cu Alex Leonte, bărbatul alături de care a trăit în jur de cinci ani și cu care oamenii o vedeau împreună toată viața. Cei doi păreau că o relație destul de bună și nu au dat deloc semne că lucrurile nu ar mai fi mers între ei sau că s-ar fi despărțit.

Într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat, la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu cu regizorul serialului Clanul, a încercat să le explice oamenilor care au sărit în capul ei că și-a înșelat iubitul că situația nu a stat deloc așa. Theo Rose a spus clar că ea și Alex Leonte nu mai erau împreună de mai mult timp, doar că nu au considerat că a venit vremea să le spună și fanilor lucrul acesta, pentru că nu venise momentul potrivit pentru una ca asta.

Ei bine, se pare că nici Lia Bugnar nu poate trece peste faptul că Theo Rose este într-o relație cu Anghel Damian. Deși părea că nu are nimic de împărțit cu ea și a mers să o salute în cadrul unui eveniment, după aceea a oferit o serie de declarații care au lăsat, pur și simplu, loc de multe interpretări. Femeia a făcut o serie de afirmații despre artistă, unde s-a legat mai ales de talentul ei actoricesc și chiar dacă nu a intenționat să sune atât de rău, fanii cântăreței au luat totul ca atare.


„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat Lia Bugnar, pentru cancan.ro.