Anamaria Prodan, despre pensia alimentară a lui Bebeto

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că nu mai ajunge la final, iar lucrurile în loc să se amelioreze, începe să capete o altă nuanță. Cele mai recente neînțelegeri sunt legate de pensia alimentară a lui Bebeto pe care părintele lui ar trebui să i-o plătească lună de lună. Inițial, a fost dată o sumă pentru care el a făcut recurs și care a coborât la 2000 de lei mai apoi. Dacă la început Anamaria Prodan a refuzat să discute despre acest subiect și a notat doar câteva rânduri pe Instagram, a venit vremea să își exprime punctul de vedere, moment în care a intervenit și avocatul fostului ei soț.

Impresarei i se pare ireal punctul în care au ajuns și crede că este cea mai mare nenorocire faptul că Reghe le cere judecătorilor să stabilească suma pe care trebuie să i-o dea copilului lor, dar și când poate să îl vadă. De asemenea, impresara a ținut să precizeze că e nu i-a cerut niciun ban, ci și-a dorit doar să îl vadă pe Bebeto și nimic mai mult.


”Reghecampf, acest tată minunat, cere judecătorilor să stabilească câți bani să îi dea lui Laurențiu Reghecampf j. și când să își vadă copilul. Asta este cea mai mare nenorocire! Judecătorii stabilesc, eu habar nu aveam că nu am cerut niciodată nici pensie alimentară, nici altceva, am vrut doar ca el să își vadă copilul. Judecătorii spun că el trebuie să plătească 5000 de euro și spun că îl poate vedea de două ori pe lună. Tot Reghecampf face recurs. (…) Cere să plătească, temporar, suma fixă de 2.000 de euro, iar judecătorii sunt de acord”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.


Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a zis clar că Laurențiu Reghecampf nu i-a plătit nici măcar un leu din suma pe care i-o datora copilului și că trage de timp, tocmai pentru a nu mai scoate banii aceia din buzunar.


”E o amânare până la terminarea procesului, apoi se va calcula retroactiv diferența de la 2.000 de euro până la cât spune legea că trebuie să dea. Nici acești 2.000 de euro nu îi plătește… Reghe nu a plătit niciun leu, el trage de timp doar pentru a nu plăti niciun leu copilului lui. Dacă tu ai ajuns, marele Reghecampf, să lupți împotriva copilului tău, în condițiile în care noi nu cerem nimic… El deschide proces după proces, nu am cum să cred că e așa”, a mai zis impresara.


Adrian Cavescu, avocatul antrenorului, a oferit și el o serie de declarații în scandalul momentului legat de pensia alimentară a lui Bebeto, unde a precizat printre altele faptul că Reghecampf scoate mai mulți bani din buzunar pentru copilul lui, nu stă în baza celor 2000 de euro stabiliți de lege.


”Ea (Anamaria Prodan. n.red.) a câștigat un lucru care nu mai e în viață. Sentința aceea este dată pe fondul din ordonanța președințială. E vorba de sentința în care era Laurențiu Reghecampf obligat să plătească o treime din veniturile sale. La apel, s-a anulat acea sentință și s-a decis să plătească 2.000 de euro lunar.

Ea a cerut executarea silită a unei sentințe anulate în apel. Sentința noastră este executorie, iar ea nu a așteptat să se judece și apelul, din alte considerente… S-a grăbit. Tribunalul a anulat sentința pentru care a cerut executarea, dar nu mai are ce să execute, a fost anulată baza. Normal că va aplica noua sentință. Laurențiu Reghecampf plătește oricum mai mult decât atât. Doar în ianuarie a dat 11.000 de euro școală, plătește, nu stă în ăia 2.000”, a declarat avocatul lui Reghecampf, pentru sursa citată mai sus.