Flick, acuzat că și-a pierdut masculinitatea

Flick și-a luat rolul de tată în serios, dar se pare că nu toată lumea este de acord cu acest lucru, iar unii chiar au vrut să îi transmită faptul că se implică atât de tare în creșterea fiicei sale și a Denise Filcea, încât și-a pierdut masculinitatea. Încă de când a venit pe lume copilul lui, Flick și-a dorit să îi fie alături și să își ajute partenera de viață în tot ceea ce ține de micuța pe care au adus-o pe lume împreună, inclusiv când vine vorba despre schimbarea scutecelor.

Fostul om de radio nu ezită să posteze pe social media tot felul de imagini cu momente din viața fiicei sale. Vedeta nu îi încântă cu postările sale pe cei care îl urmăresc încă de la începuturile sale și care erau obișnuiți cu postările sale amuzante, cu versurile pe care le posta pentru cei care îi cereau să compună poezii pentru diferite situații sau momente din viețile lor.

Ei bine, vremurile acelea au trecut, iar acum Flick le arată imagini care nu mai sunt pe gustul lor. Cineva a vrut să știe clar care este imaginea lui, la momentul actual, așa că i-a transmis un mesaj dur pe privat, în care l-a numit „domnul scutec” și în care l-a rugat să renunțe la astfel de postări, deoarece arată ca o bonă care stă numai cu copil în brațe, dar l-a sfătuit să fie bărbat, dar nu unul penibil.


”Băi, domnul scutec, mai lasă-ne cu cântecele tale de copii. Zici că ești bonă, numai cu copilul în brațe stai. Fii bărbat, nu penibil”, i-a transmis cineva în mediul online.


Partenerul de viață al Denisei Filcea i-a răspuns omului respectiv printr-o poezie, așa cum face de fiecare dată, unde a vrut să atragă atenția asupra faptului că nu el este cel penbil, ci acela care a scris acele rânduri. Mai mult de atât, Flick a spus că nu va înceta să facă aceleași lucruri pentru fiica lui și că o va educa astfel încât micuța lui să fie în stare să evite oamenii ca el pe viitor.

”Cred că n-ai copii, precis./ Dacă ai, clar o duc greu./ Dacă recitești ce ai scris/ Penibilul nu sunt eu./ Nu poți să spui că ești tată/ Doar fiindcă din fund ai dat./ Că fugi când trebuie schimbată/ Nu te face mai ”bărbat”./ Am făcut-o din iubire,/ Doar la piept aș vrea s-o țin./ De i-aș fi-n orice amintire/ Tot mi s-ar părea puțin./ O să fiu la fel, firește/ Și-o educ cum știu eu mai bine/ Să evite când va crește/ Penibili d-ăștia ca tine”, a fost răspunsul oferit de Flick.