Un internaut a desființat-o pe Oana Roman pe Instagram

Oana Roman este una dintre vedetele care deși nu a vrut să se implice în scandalul lui George Buhnici, nu s-a putut abține și până la urmă și-a exprimat punctul de vedere. Au fost foarte mulți oameni care nu doar că au fost de acord de ea, dar i-au și mulțumit pentru faptul că în ciuda faptului că se află într-o vacanță de vis, și-a făcut timp să le transmită oamenilor un mesaj despre declarațiile controversate făcute de jurnalist, la Neversea.


„Apoi azi, din paradisul meu, văd asta. De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you, doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”, a zis Oana Roman printre altele, pe Story.


Faptul că a adus-o în discuție și pe soția lui George Buhnici, Lorena, nu a fost deloc pe placul unui internaut care i-a transmis un mesaj dur vedetei. Acesta a întrebat-o pe partenera lui Marius Elisei dacă nu îi este rușine de faptul că o jignește pe soția jurnalistului, având în vedere felul în care arată. Mai apoi, aceeași persoană i-a transmis că din cauza aspectului fizic tatăl ei nu o mai bagă în seamă, iar soțul ei a lăsat-o, fără să se gândească probabil la faptul că ea face public mesajul lui răutăcios sau că îi va da replica.


"Nu îți este rusine să o jignesti pe soția lui Buhnici? Nu te vezi în ce hal arăți, urâtă, umflată? De aia nici taică-tu nu te bagă în seamă. Vezi de treaba ta că de aia te-a lăsat și bărbatul. Nu ți-e rușine? Huo!", i-a transmis cineva pe privat Oanei Roman.


Oana Romna nu s-a putut abține și l-a făcut de rușine pe internautul respectiv direct la Story, unde a atras atenția asupra faptului că este o persoană needucată, care are o sensibilitate aparte pentru felul în care arată, iar ca el sunt mulți. Vedeta a început să nu le mai dea atenție haterilor, dar nu a lăsat-o inima să nu le arate și fanilor ei.


"Vă prezint un băiețaș. Cu sprâncene pensate și super în trend. Educat și manierat. Și care a fost mult pe la școală și care pare că are o sensibilitate aparte pentru doamna despre care am scris. Și ca el sunt, din păcate, foarte mulți.", a zis Oana Roman mai apoi.