De ce provocări a avut parte Irina Fodor în America Express

Irina Fodor se află în momentul de față în America Express, unde filmările sunt în toi și de unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta se bucură că le poate arăta acestora imagini din aventura în care a plecat de câteva săptămâni bune alături de echipă, dar și alături de cele nouă echipe care luptă pentru a ajunge primele și pentru marele premiu al emisiunii.

Așa cum era de așteptat, viața de moderatoare nu este chiar atât de simplă, chiar dacă nu este nevoită să treacă prin aceleași momente ca și concurenții. Recent, ea și-a deschis inima în fața oamenilor și le-a vorbit despre ceea ce simte în momentele în care este departe de casă și în același timp a povestit ce anume a pățit, după ce le-au fost băgate hainele la spălat la grămadă.


„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele.Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a povestit Irina Fodor, pe Instagram.

Asta nu este tot. Vedeta le-a mai vorbit fanilor ei și despre alte peripeții de care a avut parte peste ocean, reușind în felul acesta să le aducă aproape zilnic zâmbetul pe buze. De exemplu, recent a povestit că a făcut o alergie solară, deși a folosit un factor de protecție. Mai mult de atât, le-a spus fanilor ei că nu doar ea are nevoie de gândurile lor bune, ci mai degrabă concurenții care se luptă cu canicula la orice pas.


„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a mai zis ea.