Adda, umilită de un artist după Asia Express

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care în ultimii doi ani din viața sa a trecut prin niște momente despre care îi este greu să vorbească, de pe urma cărora era să își piardă viața și care au învățat-o atât de multe lucruri. Cântăreața a fost diagnosticată cu boala Lyme, după mai bine de un an în care a făcut o mulțime de analize, a fost tratată pentru o boală greșită și a suferit enorm.

Recent, Adda a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul lui, unde au vorbit despre ultima perioadă din viața cântăreței din care nu a crezut că va scăpa cu bine. De asemenea, vedeta a vorbit despre felul în care a aflat că are boala respectivă, despre greutățile prin care a trecut, reușind să îl emoționeze chiar și pe partenereul de viață al Andrei care a ascultat-o cu atenție.

Soția lui Cătălin Rizea a povestit și că după ce a participat la emisiunea Asia Express, multă lume a criticat-o pentru comportamentul pe care l-a avut, iar acolo nu a făcut referire doar la oamenii care îi dădeau comentarii de hate pe internet, ci și la multe persoane din industrie care nu au mai colaborat cu ea, nu au mai dorit nici măcar să o aibă la follow pe socia media și au făcut-o să se simtă îngrozitor. În plus, Adda a povestit și că un artist de la noi chiar a umilit-o în fața mai multor oameni, dar nu i-a dezvăluit numele, pentru că a zis că l-a iertat pentru fapta sa, la fel cum i-a iertat pe toți cei care i-au greșit.


”Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat. Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat. Era la niște filmări”, a spus Adda, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță.