Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față în ceea ce privește problemele sale de sănătate

Viața lui Cătălin Botezatu nu a fost doar lapte și miere. Creatorului de modă deși îi merge de minune din punct de vedere financiar, nu poate spune același lucru și despre sănătatea sa.

În urmă cu un an, acesta a avut niște probleme grave, a mers în afara țării pentru a face niște controale și analize amănunțite, iar după aceea starea lui a început să se mai îmbunătățească, iar de atunci, el nu a mai făcut vreo vizită semnificativă la medic sau cel puțin asta a susținut el, la scurtă vreme după ce s-a răspândit informația conform căreia ar avea o pancreatită acută cu care se confruntă de ceva vreme.

Creatorul de modă a decis să ofere mai multe informații despre starea lui de sănătate, tocmai pentru a lămuri întreaga situație. Pentru început, Cătălin Botezatu a povestit că nu a mai fost în niciun spital de un an și că toate informațiile care apar acum sunt bucăți din interviurile ceva mai vechi pe care le-a acordat. În plus, el a spus că poate fi contactat oricând, iar cei care vor face acest lucru vor afla mereu adevărul chiar de la el.


“Nu am fost la nici un spital de un an! Știri sau interviuri vechi, pe care le-am dat cu luni sau ani chiar în urmă, apar ca noutăți acum. Nu am mai fost la control de un an, mă simt foarte bine. Presa și televiziunile mă pot suna oricând, sunt persoană publică și răspund la un telefon. Să mă sune să le spun adevărul!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.


În urmă cu doar câteva zile, chiar el a spus că în timp ce se întorcea de la Monaco a avut o durere groaznică la nivelul abdomenului, dar nu s-a speriat pentru că mereu este cineva alături de el, care îi sare în ajutor, în caz de nevoie.


“Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană. (…) Niciodată nu am fost singur, tot timpul e cineva lângă mine, sunt ok.”, a mai declarat el pentru viva.ro.