Ce datorie are Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a fi prezentă în cadrul emisiunii sale de la Pro TV, fără a avea nici cea mai mică idee de ce anume o așteaptă cu adevărat. Ei bine, aceasta a intrat în jocul cu sosurile iuți, unde primea anumite întrebări incomode la care trebuia să răspundă oferind numele unor persoane celebre de la noi din țară, iar în caz contrar ar fi trebuit să guste din sosurile iuți, care nu au fost pe placul multora dintre invitații.

De frica sosurilor iuți, Cristina Bâtlan a fost destul de sinceră în declarații, iar întrebată fiind ce vedetă are datorie la ea, afacerista de la Imperiul Leilor, l-a numit pe Cătălin Botezatu. Curios din fire, Cătălin Măruță a întrebat-o pe aceasta ce sumă îi datorează, iar a spus că, din punctul ei de vedere, nu este vorba despre o sumă atât de mare și că probabil a și uitat de ea și anume 5000 de euro.

Se pare că vedeta de la Imperiul Leilor nu i-a dat banii în mână, ci i-ar fi împrumutat materiale în valoare de 5000 e euro, dar nu a mai primit banii nici în ziua de astăzi.


„5.000 de euro. Nu i-am dat bani împrumut, i-am dat țesături pe care nu le-a plătit, așa că le-am considerat un împrumut pierdut. El știe. A fost de mult. Au mai fost și alții, dar am ales un singur client”, a zis Cristina Bâtlan, în cadrul emisiunii amintite.


Vedeta a povestit , la un moment dat, că este foarte generoasă cu angajații ei și că nu este deloc de acord cu salariul minim pe economie. De asemenea, a povestit că are angajați cărora le oferă și 10.000 de euro pe lună.


„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. vem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a mai zis ea.