Karmen Simionescu, despre momentele în care persoanele dragi au trădat-o

Fiica lui Adrian Minune a vorbit recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, despre anumite persoane din viața sa care au dezamăgit-o total, pentru că deși nu pare de la exterior, ea chiar este sensibilă, empatizează cu toată lumea și dacă există cineva care își dorește să discute cu ea despre anumite probleme, ea este prima care sare în ajutor. Karmen Simionescu a mai spus că odată ce se împrietenește cu o persoană anume este foarte deschisă, deloc distantă și este de părere că acesta nu este un dezavantaj pentru ea.


„Eu sunt foarte sensibilă așa, sunt foarte umană, empatizez cu toată lumea, ascult pe toată lumea și dacă cineva simte să-mi împărtășească o problemă, eu sunt genul care ascultă. Nu sunt distantă, odată ce mă împrietenesc cu cineva, eu sunt deschisă și probabil asta a și fost problema mea de-a lungul timpului”, a declarat Karmen Simionescu, la Antena Stars.


La un moment dat, vedeta s-a confruntat cu anumite probleme legate de acei prieteni falși, care au trădat-o când se aștepta mai puțin. Având în vedere că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, oamenii cred că viața ei este doar lapte și miere și că totul strălucește în jurul ei, dar realitatea este unul și cu totul alta.

De asemenea, unii sunt de părere că a fi în lumina reflectoarelor și înconjurat de oameni celebri este un beneficiu, doar că ea nu crede același lucru.


„Am avut parte de neplăceri, de prieteni falși, asta se întâmpla poate oricărui om, cu atât mai mult unui om care e în fața luminilor și care este de partea cealaltă a ecranelor. Oamenii au impresia că tot ce e în jurul tău strălucește și este apetisant să fi înconjurat de oameni care sunt în lumina reflectoarelor”, a mai is vedeta.