Irina Deaconescu, despre perioada de recuperare

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de iubire și încă de când s-au cunoscut au visat la întemeierea unei familii. Cea mai mare fericire pe care au avut-o a fost când vloggerița a rămas însărcinată pentru prima dată. Timp de câteva luni, cei doi îndrăgostiți au păstrat secretul numai pentru ei și s-au bucurat în liniștea de minunea care li s-a întâmplat, deși vedetei nu i-a fost deloc ușor pe perioada sarcinii.

Multă lume a criticat-o pentru faptul că s-a grăbit să rămână însărcinată, având în vedere că la primul copil trecuse cu puțin de vârsta de 20 de ani. Unii i-au zis că ar fi trebuit să se bucure și ea mai mult de viață, să trăiască în adevăratul sens al cuvântului, nu să aibă numai responsabilități, dar ei nu i-a păsat de afirmațiile gurilor rele, pentru că venirea pe lume a Victoriei a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla.

Soția lui Cristi Manea nu s-a oprit aici și după ce a adus pe lume primul copil cu ajutorul operației de cezariană, a mai rămas o dată însărcinată și a născut prin aceeași procedură. Având în vedere că a avut două sarcini și inclusiv două operații de cezariană, Irina Deaconescu a simțit nevoia de recuperare și le-a făcut fanilor ei o serie de dezvăluiri despre ultima perioadă din viața sa, după ce a început să facă masaj terapeutic, dar și kinetoterapie.


„Ieri am fost la o consultație pentru a începe kinetoterapia și mesajul terapeutic. După două sarcini, două operații de ceazariană, două perioade în care am alăptat ( în prezent încă alăptez), stat cocoșată cu ochii în telefon era nevoie”, a povestit Irina Deaconescu, la Story.