Fiul Patriziei Paglieri nu și-a cunoscut tatăl

Patrizia Paglieri a intrat în atenția oamenilor odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Asia Express alături de fiul ei, Francesco. Văzând-o pe micile ecrane, oamenii au început să o îndrăgească și și-au dorit să afle tot mai multe lucruri despre ea, în timp ce o susțineau în fiecare seară, sperând că va ajunge prima și că se va bucura de avantajele din concurs. Timpul a trecut, emisiunea a ajuns la final, dar fosta concurentă le-a rămas la suflet oamenilor și au continuat să o urmărească.

Mai mult de atât, unora le place faptul că ea le dă o energie pozitivă la fiecare apariție, dar foarte puțini au idee prin cât de multe momente urâte a trecut la viața sa. Invitată în cadrul unei emisiuni online, Patrizia Paglieri a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa și anume cea în care a fost căsătorită cu tatăl băiatului ei. relație pe care a regretat-o din cauza greșelilor pe care le-a făcut.

A suportat o vreme întregul calvar, iar când nu a mai rezistat, și-a făcut bagajele, a plecat și nu s-a mai întors. În timp ce era departe de casă, fostul ei partener de viață a încercat să o contacteze, să o întoarcă din drum și i-a spus că se reîntoarce o va ucide. A dat dovadă și pe atunci de faptul că este o femeie puternică și a mers înainte de dragul copilului ei, care nu și-a cunoscut niciodată tatăl.


”Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10.

Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni ,dar nici chiar așa».

Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors.Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor»”, a spus Patrizia Paglieri, pentru „În Oglindă”.