Connect-R s-a confruntat cu depresia

Connect-R este genul acela de artist care nu are nevoie de prea multe introduceri și despre care oamenii au impresia că știu totul, dar care are mereu ceva de zis și reușește să îi ia prin surprindere pe cei care îi ascultă muzica și care îl admiră. La un moment dat, acesta a povestit că în ciuda faptului că are mereu zâmbetul pe buze și cuvintele la el, artistul s-a confruntat cu depresia, pe motiv că observa că nimic din jurul lui nu reușea să îl împlinească. Din fericire, a reușit să toate acele momente grele pentru el și pentru întreaga familie, iar între timp a învățat să se bucure de fiecare moment din viața ca și cum ar fi ultimul.


”Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și, culmea, aveam tot ce îmi trebuia, familei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu”, a declarat Connect-R, potrivit cancan.ro.


Nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii cunoscutului artist faptul că este un bărbat credincios. Acesta își dorea foarte tare să devină preot în urmă cu ceva timp, a renunțat la idee, dar a continuat să aibă credință în Dumnezeu. Un moment în care a simțit că a ajuns la capătul puterilior a fost cel în care era să o piardă pe fiica sa, la doar un anișor, după ce micuța s-a îmbolnăvit din cauza unui vaccin pe care l-a făcut pe fondul unei otite. Simplul gând că ar fi putut să își piardă copilul l-a distrus și l-a dus în pragul depresiei.

Înainte de a deveni părinte, cântărețul se considera un bărbat puternic, pe care nimeni și nimic nu îl putea mișca. Maya a reușit să î facă să își dea seama că a trăit într-o iluzie și chiar dacă a mers la mai mulți psihologi, niciunul dintre ei nu a reușit să îl vindece de tot.


”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a mai zis cântărețul, conform aceleiași surse.