Cântăreaţa columbiană Shakira şi fundaşul Gerard Pique de la FC Barcelona au confirmat zvonurile despărțirii lor. Cei doi au dat marea veste prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice.


“Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul celor doi.


Cei doi s-ar fi separat acum trei luni, când Pique s-ar fi mutat de acasă.

Anterior, jurnalista Laura Fa de la El Periodico a dezvăluit în cadrul podcast-ului său că motivul pentru care cuplul s-a destrămat este infidelitatea fotbalistului. De mai mult timp se specula că relația lor a luat sfârșit din cauza că Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o blondă de 20 de ani, identitatea căreia nu a fost stabilită.


„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, anunța Laura Fa, citată de cotidianul AS.



Shakira și Pique au doi copii

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din 2011. Cei doi s-au cunoscut cu puţin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, la filmările videoclipului piesei Shakirei "Waka Waka (This Time for Africa)", care a devenit și imnul oficial al turneului. Pe parcursul turneului cei doi s-au apropiat mai mult și au început o relație.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, Milan în vârstă de 9 ani și Sasha în vârstă de 6 ani.

Shakira este originară din Columbia și a devenit cunoscută la începutul anilor `90. Apariția cântăreței a fost mereu una foarte așteptată și apreciată în special de bărbați. Shakira este una dintrele cele mai senzuale interprete ale timpurilor, concertele ei fiind adevărate show-uri.

Gerard Piqué este un fotbalist din Spania care joacă la echipa FC Barcelona. Fundașul a fost cumpărat de Manchester United de la FC Barcelona B, pe 1 iulie 2004, iar apoi împrumutat în sezonul 2006-2007 la Real Zaragoza.


Shakira, probleme cu legea

Anterior, Shakira a fost învinuită de fraudă fiscală în Spania pentru neplata impozitelor de până la 14,5 milioane de euro pentru veniturile obţinute între anii 2012 şi 2014. Echipa juridică a cântăreței a declarat că va continua să lupte pentru câștig de cauză și vor demonstra nevinovăția clientei sale.


"Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate ţările în care a trebuit să plătească impozite şi a avut încredere şi a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialişti şi consilieri", se arată în declaraţiea echipei juridice a interpretei.