Dorian Popa, la momentul adevărului

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară. Acesta are buni de când postează zilnic pe canalul de YouTube și a adunat în jurul lui milioane de oameni care îl susțin și care îl apreciază pentru eforturile pe care le-a depus. Rare sunt momentele în care are timp de el sau de vreo vacanță, deoarece muncește din greu pentru toate proiectele în care este implicat. Recent, și-a făcut timp să poate o discuție cu Radu Țibulcă în cadrul podcast-ului său, unde a vorbit despre activitatea sa pe pe rețelele sociale, despre momentul în care l-a adoptat pe Cheluțu, despre toată munca depusă până acum, dar și despre anumite aspecte din viața privată.

Mulți dintre cei care îl urmăresc încă de la începuturile carierei sale s-au întrebat când are de gând artistul să devină tată pentru prima dată și se pare că sunt departe de el aceste gânduri. Rugat să discute despre motivul pentru care care nu vrea să fie părinte, Dorian Popa a recunoscut că nu este momentan pregătit pentru a face un asemenea pas și că faptul că muncește atât de mult este un mare obstacol în calea lui. În cazul în care avea un copil, i-ar fi foarte greu să petreacă timp alături de el, având în vedere faptul că este mai mereu plecat, iar el nu își dorește sub nicio formă lucrul acesta.

Nu doar fanii lui s-au gândit la acest subiect, ci și el însuși și cu cât a ajuns mai aproape de ideea de a deveni tată și-a dat seama că nu asta este viața pe care ar vrea să o ducă..


“M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc; sinceritate de la mine, este că încă nu mă simt pregătit. Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi. Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.

Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el. Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara şi marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil.”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.