Ce a aflat Antonia, după ce și-a făcut analizele

Recent, Antonia a decis să își facă o serie de analize, iar ceea ce a aflat în urma acestora a fost o informație șocantă chiar și pentru ea. Cântăreața a dezvăluit că din cauza stresului care s-a acumulat în ultimii ani, după ce a devenit mamă de trei ori și după ce s-a chinuit timp de cinci ani să divorțeze de fostul soț, vârsta este biologică este de 69 de ani.

De fiecare dată, viitoarea soție a lui Alex Velea își dă silința și se mobilizează să fie o femeie puternică și matură, mai ales când vine vorba despre nevoile pe care le au copiii ei. Pentru ei, Antonia este în stare de orice și tocmai de aceea a ajuns la concluzia că ar trebui să încerce din ce în ce mai mult să se echilibreze și să nu se mai streseze din orice, pentru ca vârsta sa biologică să mai coboare puțin.

Rămâne de văzut dacă frumoasa artistă va reuși să își ducă la bun sfârșit planul, dar cert este că face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens.


„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia, pentru okmagazine.ro.