Ramona Olaru și-a îngrijorat admiratorii

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat de înțeles că ea și Cătălin Cazacu și-ar fi spus adio, iar dacă ar fi să judecăm în funcție de ceea ce a postat în ultimele zile, ne-am da seama că bărbatul este cel care i-a greșit. Relația acestora părea că merge de minune, iar el chiar făcuse câteva declarații în care a spus că ar vrea să o ia de soție pe frumoasa vedetă, dacă și ea este pregătită pentru acest pas.

Nici nu a trecut mult timp de atunci, iar situația dintre ei nu pare a mai fi atât de bună. Ramona Olaru nu doar că i-a făcut pe fanii ei să creadă că partenerul ei de viață a înșelat-o, dar a spus și că este mult prea în vârstă, pentru a accepta să fie înconjurată de oameni care nu înțeleg conceptul de loialitate, care pentru ea are aparent o mare însemnătate.

Asistenta de la Antena 1 nu a vorbit despre acest subiect sensibil, la fel cum nici Cazacu nu a oferit vreo declarație în acest sens. Rămâne de văzut, dacă mai formează sau nu un cuplu, cert este că fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu nu trece deloc printr-o perioadă bună, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din Story-urile sale de pe Instagram.


„Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșală”, „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate”, „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific!:),„Bărbatul ideal există, dar apare la momentul nepotrivit…după ce vă măritați”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Ramona Olaru le-a transmis pe social media, conform wowbiz.ro.