Un Faimos și un Războinic, trimiși în exil

Din echipa Faimoșilor, cel mai rapid dintre ei a fost Tj Miles. Acesta a decis să îl trimită din nou în exil pe CRBL, chiar dacă nu este pentru prima dată când ajunge acolo. Colegii lui își doreau ca tocmai el să fie cel care va petrece sfârșitul de săptămână pe insula exilului, dar a avut norocul de a obține cel mai bun timp, așa că decizia a stat în mâinile sale.

Hotărârea pe care Tj Miles a luat-o nu a fost pe placul colegului său, care este de părere că nu merita să ajungă acolo, susținut fiind și de o parte dintre colegii săi.


„Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.”, a fost reacția lui CRBL.


În ediția de seara trecută, a fost trimis în exil și un Războinic, după ce Ștefania s-a dovedit a fi cea mai rapidă. EI bine, este vorba chiar despre Doru, cel care a avut parte de o astfel de experiență neplăcută și săptămâna trecută. El nu s-a putut abține să nu comenteze decizia colegei sale, fiind de părere că a ținut cont de părerile Războinicilor, s-a luptat cu cei mai buni, dar a ajuns în același punct. În plus, acesta a afirmat că mai are multe de învățat, dar că va face față și de data aceasta.


„Am ținut cont de ce mi s-a cerut din partea colegilor mei. Am încercat să îmbunătățesc situația mea. M-am duelat cu cei mai buni dintre cei mai buni. (..) Mai am de învățat, merg în Exil..O să fac față și de data asta.”, a spus Doru.