Ce nume au ales pentru micuțul lor

Bucurie mare pentru fostul Războinic și pentru iubita sa. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, după ce băiețelul lor mult dorit a venit pe lume. Spre deosebire de alte vedete care preferă să nu își expună copilul pentru multă vreme de la nașterea sa, prezentatorul le-a arătat fanilor deja primele imagini cu băiețelul lui de care este tare mândru și pe care atât el, cât și Laura l-au așteptat cu sufletul la gură.

Copilul pe care l-au numit Zayn Alexander a avut la naștere 3,12 kilograme și 50 de cm. Cel mai important pentru ei este faptul că bebelușul este sănătos, pentru că în rest se vor asigura că nu va duce lipsă de nimic și îl vor crește și educa așa cum știu mai bine.

În dreptul imaginilor pe care Sorin Pușcașu le-a postat pe Instagram, acesta a transmis și un mesaj emoționant, la care fanii au reacționat imediat. Internauții se bucură pentru aceștia, iar comentariile au fost și ele pe măsura așteptărilor.


“Scopul vieții noastre a venit pe lume in această dimineață la 04:15 (egal 10) Bine ai venit pe lume Zayn Alexander! Ai venit într-o lume dură și deja ai trecut prin ceva greutăți, dar faptul ca ai reușit, te face cel mai puternic! Să știi ca îți suntem recunoscători că ne-ai ales pe noi pentru a-ți fi părinți, iar eu și cu mami îți promitem ca o sa dam TOTUL și încă puțin pentru tine! Te iubim”, a scris Sorin Pușcașu, pe Instagram.